Γνωρίστε μας καλύτερα

  Ο Κωνσταντίνος Α. Παπαδόπουλος δεν είναι ένας συμβατικός businessman. Πάντα ψάχνεται, πάντα κυνηγάει το τέλειο, πάντα επιθυμεί να ταράζει τα νερά.

  Σε μία εποχή που ο Έλληνας άρχισε να ανακαλύπτει τις εκδρομές και να ανοίγει η αγορά των ταξιδιών, ο Κωνσταντίνος Α. Παπαδόπουλος, ξεκίνησε να εργάζεται ως ξεναγός σε πούλμαν. Όλα αυτά όμως μέχρι που προέκυψε το φαινόμενο '' KP holidays ''.

  Επέλεξε στην πορεία να γίνει τουριστικός επιχειρηματίας περνώντας από το ενδιάμεσο στάδιο του συνοδού κατανοώντας καλύτερα τα "Θέλω" του ταξιδιώτη. 

  Αυτοδημιούργητος ως επιχειρηματίας, άνοιξε νέους δρόμους στο χώρο και κέρδισε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, με καινοτόμα ταξιδιωτικά προιόντα, με εξαιρετική σχέση ποιότητας - τιμής, προσεγμένες υπηρεσίες και έμφαση στη λεπτομέρεια.

  Ο Κωνσταντίνος Α. Παπαδόπουλος δεν είναι από εκείνους τους επιχειρηματίες που "πουλάει" κάτι το οποίο δεν γνωρίζει προσωπικά. Ταξιδεύει συνεχώς σε όλο τον κόσμο για να δει, να μάθει, να ακούσει και τελικά να κάνει προτάσεις στον Έλληνα τουρίστα και ταξιδιώτη.

Το ταξίδι δεν είναι απλώς μια απόλαυση,
είναι τρόπος ζωής.
Η ζωή θα είναι πάντα μια εκδρομή.