Ταξιδέψτε με την Kp holidays στο Αυστριακό Πανόραμα με απευθείας πτήση και ξεκούραστο πρόγραμμα.

19/12/2017
print a div!

Πλούσιες ξεναγήσεις και επισκέψεις στις σημαντικότερες πόλεις, με έμφαση στο πολιτιστικό και το φυσιολατρικό στοιχείο των περιοχών που επισκεπτόμαστε. Το συγκεκριμένο αεροπορικό πρόγραμμα σας δίνει την δυνατότητα να γυρίσετε πραγματικά ολόκληρη την Αυστρία.
Από το Μόναχο στο Σάλτσμπουργκ και την περιοχή των λιμνών. Από την πάντοτε χαρούμενη και "αχόρταστη" Βιέννη στις επαρχίες της Στυρίας και της Καρίνθιας με το καταπληκτικό Γκρατς, το Κλάγκενφουρτ με τη λίμνη Φέλντεν και το Φίλαχ, όπου διανυκτερεύουμε. Από τα διάσημα χιονοδρομικά Κιτζμπύχελ και Τσελ αμ Ζέε στο Τιρόλο με το γραφικότατο Ίνσμπρουκ!
Σκαρφαλώνουμε στις Αυστριακές  ’λπεις, περνάμε από δεκάδες λίμνες και καταπράσινες κοιλάδες, μπαίνουμε σε τεράστια τούνελ και βέβαια δεν παραλείπουμε να σας δείξουμε το περίφημο Αλπικό θέρετρο, εκεί κοντά στην Κορτίνα ντ΄ Αμπέτσο στις Ιταλικές ’λπεις και τους Δολομίτες της.
Με ολοήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, την Μπρατισλάβα.
Με όμορφα, πρακτικά και κεντρικά ξενοδοχεία 4*, αυστριακών ποιοτικών προδιαγραφών και φυσικά με τους πλέον έμπειρους αρχηγούς και συνοδούς μαζί σας σε όλη τη διαδρομή. Ένα ασυναγώνιστο πρόγραμμα για τους λάτρεις των καλών ποιοτικών ταξιδιών!