Εισιτήρια

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

  Ξεκινήσαμε την πορεία μας επιχειρώντας στον Ελλαδικό χώρο. Σήμερα ως μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές τουριστικές εταιρείες της χώρας και μέλος της Star Alliance, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε υλικό επίπεδο, σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

  Επενδύουμε σταθερά στην ανάπτυξη δικτύου εσωτερικού και εξωτερικού, ενισχύουμε τον τουρισμό με νέα δρομολόγια και αύξηση θέσεων και καλύπτουμε όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερη μέριμνα για την ευαίσθητη ζώνη της άγονης γραμμής. Παράλληλα συμβάλλουμε στην περαιτέρω αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής οικονομίας. 

  Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, από το 2015 έως το 2017 μεταφέραμε 32 χιλιάδες επιβάτες, μία ακόμη απόδειξη της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχουμε στους επιβάτες μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται σταθερά και μας τοποθετούν στην κορυφή των επιλογών τους.
 
 

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Μέσω της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να αγοράσετε άμεσα τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια. Μπορείτε παράλληλα να πληροφορηθείτε για τις ενδεικτικές τιμές που ισχύουν για τους προορισμούς υψηλής ζήτησης, να μάθετε τα νέα της ακτοπλοϊας καθώς και για τις ισχύουσες προσφορές των ακτοπλοϊκών Εταιρειών.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Kp Holidays, διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο των ηλεκτρονικών κρατήσεων και γενικότερα του e-ticketing πάντα πρόθυμο για την εξυπηρέτηση και την παροχή σχετικών πληροφοριών προς τους πελάτες του.
Βασικό επίσης αντικείμενο της Kp Holidays είναι οι πρακτορεύσεις Ναυτιλιακών Εταιρείων στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας παρέχουμε και από κοντά τις υπηρεσίες μας, στα γραφεία μας στην οδό Δημ. Στάμκου 23 & Βελίκα Ρώμα.
Στην  Κp Holidays συνεχίζουμε υπεύθυνα, με την παροχή υπηρεσιών αποκλειστικά στο χώρο της ακτοπλοίας, με εκδόσεις ακτοπλοικών εισιτηρίων και υπηρεσιών πρακτορεύσεων ναυτηλιακών εταιρειών.
 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΡEΝΟΥ

Προσφέρουμε, επίσης, διάφορους τρόπους για να πάρετε τα εισιτήρια σας, συμπεριλαμβανομένων: 

Η KP Holidays σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα για τα εισιτήρια τρένων. Χαρακτηριστικό μας είναι να σας ενημερώσουμε το συντομότερο πριν ξεκινήσει η πώληση εισιτηρίων για μια συγκεκριμένη ημερομηνία, έτσι ώστε να έχετε την καλύτερη ευκαιρία για Snapping για τις καλύτερες προσφορές σας.

Συλλογή από Self Service μηχανήματα εισιτηρίων, στα περισσότερα πρατήρια προέλευσης.
Εκτυπώστε τα δικά σας εισιτήρια τρένων για το ταξίδι από δικό σας εκτυπωτή.
Παράδοση εισιτηρίων στην επιθυμητή διεύθυνση με Ταχυδρομική αποστολή.

Επιχειρηματικά προϊόντα & υπηρεσίες
Όποια και αν είναι το είδος της επιχείρησης ή του οργανισμού σας , η KP Holidays μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα.