Άγιος Δομίνικος 

Καλώς ήρθατε στο νησί που έκλεψε την καρδιά του Χριστόφορου Κολόμβου και ταυτόχρονα είναι και ο πιο δημοφιλής προορισμός των Eυρωπαίων στην Καραϊβική, χάρη στις ζαχαρένιες αμμουδιές του, την πλούσια βλάστηση και τα ψηλότερα βουνά της Καραϊβικής. Ανακαλύφθηκε από τον Κολόμβο το έτος 1492  οπότε και μαγεύτηκε από τις παραδεισένιες ομορφιές του και το επέλεξε ως κατοικία του στον “Νέο Κόσμο“. 

Στον Βορρά, το Πουέρτο Πλάτα, η Πλάια Ντοράντα, η Σόσουα, το Καμπαρέτ και η Σαμάνα, καλούν τον επισκέπτη να διασκεδάσει σε ρυθμούς Καραϊβικής και να απολαύσει τις ονειρεμένες ακτές της. Το πλατύ χαμόγελο των χαρούμενων κατοίκων της θα σας γοητεύσει. 

Η μεγάλη ποικιλία των ποιοτικών ξενοδοχείων, που παρέχουν πλήρη διατροφή (All Inclusive), διάφορα σπορ αλλα και τα αξιοθέατα της περιοχής θα σας χαρίσουν αξέχαστες διακοπές.

Στον Νότο θα βρείτε την Πούντα Κάνα, πλασμένη για αυτούς που αναζητούν μία σμαραγδένια θάλασσα με μια κατάλευκη παραλιακή γραμμή που συγκαταλέγεται εδώ και χρόνια στις δύο καλύτερες παγκοσμίως, τα ποιοτικότερα καταλύματα της Καραϊβικής τα οποία παρέχουν το All Inclusive τους σε πολύ υψηλά επίπεδα, πάνω από 20 διαφορετικές εκδρομές για να ανακαλύψουμε όλες τις φυσικές ομορφιές αυτού του μοναδικού νησιού και να γνωρίσουμε από κοντά τους κατοίκους της όπως και τα πολλά θαλάσσια σπορ τα οποία προσφέρονται στα αντίστοιχα ξενοδοχεία.  

Μπορείτε να κλείσετε διάφορες προτεινόμενες εκδρομές στους αντιπροσώπους μας κατά την διάρκεια της διαμονής σας. Εκδρομές, όπως για παράδειγμα, μια επίσκεψη στις παραδεισένιες παραλίες του νησιού της Baccardi όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τον Αστακό της Καραϊβικής την Langusta, με θέα ένα παραμυθένιο τοπίο ή μια επίσκεψη στον κόλπο του σχεδόν ανέγγιχτου νησιού της Σαμάνα για να παρακολουθήσετε τις φάλαινες της Καραϊβικής.

Αλλά και η ενδοχώρα του νησιού της Ισπανιόλα έχει να προσφέρει πολλά στον επισκέπτη της. Όπως για παράδειγμα  μια εκδρομή στην ζούγκλα κατά την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε και τον καταρράκτη του Jarabacoa ή μια εκδρομή στην παλαιότερη πόλη του “νέου κόσμου” και συγχρόνως πρωτεύουσα του νησιού, το Σάντο Ντομίνγκο (Santo Domingo) .

Ο προσωπικός παράδεισος του Χριστόφορου Κολόμβου περιμένει να σας φιλοξενήσει, να σας ξεκουράσει, να σας εντυπωσιάσει.

H ΚP Holidays οργανώνει ταξίδια στην Δομινικανή Δημοκρατία πάνω από 10 χρόνια σε τιμές και ποιότητα μοναδικές για την Ελλάδα.   

Για περισσότερες πληροφορίες 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 20684
Office
KP Holiday