ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

5,6 ΗΜΕΡΕΣ

1η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ
Αναχώρηση από το γραφείο μας νωρίς το πρωί και μέσω Λάρισας Βόλου και Αλαμάνας, άφιξη στο όμορφο λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Άνδρο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα – ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΔΡΟΣ
Δεν την είπαν τυχαία ‘’πριγκίπισσα τω Κυκλάδων’’. Η Άνδρος είναι αρχόντισσα και πανέμορφη. Αναχώρηση για την χώρα της Άνδρου με τη Καΐρειο Βιβλιοθήκη, σημαντικό πνευματικό ίδρυμα, στεγασμένο σε αρχοντικό του 1919, το Ίδρυμα Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως, το Εμπειρίκειο Γηροκομείο και το Εμπειρίκειο Γυμνάσιο, το σπίτι του Θεόφιλου Καΐρη θεολόγου, φιλοσόφου και αγωνιστή του 1821, η μαρμάρινη κρήνη του Καμπάνη, το Δημοτικό Θέατρο αξίζουν την προσοχή. Προσκύνημα στην μονή Παναχράντου όπου φυλάσσεται η κάρα του Αγ Παντελεήμονα. Ημέρες ελεύθερες για μπάνιο ή μπορείτε να κάνετε ημερήσιες εκδρομές σε κοντινά νησιά όπως Τήνο, Μύκονο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΔΡΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Χρόνος ελεύθερος για ένα τελευταίο περίπατο στη Άνδρο. Μετάβαση στο λιμάνι και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη επιβίβαση στο λεωφορείο και συνεχίζουμε για Αλαμάνα, Βόλο, Λάρισα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας
 

Για περισσότερες πληροφορίες 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 20684
Office
KP Holiday