1η μέρα: Θεσααλονίκη– Δωδώνη – Γιάννενα
Πρωινή αναχώρηση, φθάνουμε στην ιστορική Δωδώνη, γνωστή κυρίως από το αρχαίο θέατρο και το μαντείο. Συνεχίζουμε για τα Ιωάννινα.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο GRAND SERAI 5* στο κέντρο της πόλης. Δείπνο.
2η μέρα: Ελληνικό – Μέτσοβο
Πρωινό και αναχώρηση για το χωριό Ελληνικό, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεοδώρου Παπαγιάννη. Θα μεταβούμε στο γραφικό Μέτσοβο, με την Αγία Παρασκευή, το αρχοντικό Τοσίτσα και την Πινακοθήκη. Χρόνος για βόλτα στα μαγαζιά με τα παραδοσιακά προϊόντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο,δείπνο.
3η μέρα: Κήποι (Μουσείο Άγάπιου Τόλη) – Μονοδένδρι – Φαράγγι Βίκου
Πρωινό και αναχώρηση για το Καλπάκι (Πολεμικό Μουσείο). Συνεχίζουμε με τα Ζαγοροχώρια και τα πέτρινα γεφύρια του Κόκκορη και του Καλόγηρου στους Κήπους. Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Αγάπιου Τόλη. Επόμενος σταθμός μας το Μονοδένδρι και το Φαράγγι του Βίκου. Χρόνος για γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
4η μέρα: Σπήλαιο Περάματος – Νησάκι – Κάστρο- Θεσσαλονίκη
Πρωινό και επίσκεψη στο Σπήλαιο Περάματος. Συνεχίζουμε για την πόλη και τη Λίμνη Παμβώτιδα. Από το μώλο θα επιβιβασθούμε στο καραβάκι για το γραφικό νησάκι. Περίπατος στον οικισμό και επίσκεψη στο σπίτι/μουσείο του Αλή Πασά. Επιστροφή στα Γιάννενα και προαιρετική επίσκεψη στο κάστρο. Πορεία επιστροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 20684
Office
KP Holiday