Καταπράσινη, γοητευτική αυθεντική ιδανική για χαλάρωση
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ

Στη δυτική πλευρά του Αιγαίου, στην άκρη των Σποράδων σας περιμένει η Αλόνησσος για να σας συνεπάρει με την ανεπιτήδευτη γοητεία της. Μοιάζει σαν να κόπηκε από τα πλευρά του Πηλίου και να αφέθηκε στο Αιγαίο να αρμενίζει. Καταπράσινη, γοητευτική αυθεντική ιδανική για χαλάρωση η Αλόννησος είναι από εκεινα τα ελληνικά νησιά που σας χαρίζει απλόχερα διακοπές χαλάρωσης και χίλιες εικόνες ομορφιάς.

Στο εθνικό θαλάσσιο πάρκο Αλοννήσου Βορείων Σποράδων υπάρχει ένας μοναδικός συνδυασμός χερσαίων και θάλασσιων μεσογειακών βιοτόπων με εκατοντάδες είδη φυτών και ζώων, αλλά και σημαντικά αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία.

Τυρκουάζ αποχρώσεις οργανωμένες ή παρθένες παραλίες και μέρη που προσφερονται για εξερευνηση, χαλάρωση, και φωτογράφιση.Ο αγιος Δημήτριος, το κόκκινοκαστρο, ο λεφτός γιαλός, ο μεγάλος μουρτιάς η μηλιά και η χρυσή μηλιά αποτελούν αντιπροσωπευτικά παραδείγματα οργανωμένων παραλιών.

Τοπική γαστρονομία: Η παράδοση και η αυθεντικότητα ταυτίζεται με τη γαστρονομία. Η δημοφιλής ψαρόσουπα , αστακομακαρονάδα, η τυρόπιτα της Αλοννήσου και τα τοπικά γλυκά δικαιώνουν τον τουρίστα για την επιλογή των διακοπών του!

EΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ
ΒΟΛΟΣ – ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 07:45 & 12:30
ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ – ΒΟΛΟΣ ΤΡΙΤΗ/ΣΑΒΒΑΤΟ 13:00-17:55 & ΠΕΜΠΤΗ/ΠΑΡ/ΚΥΡ 12:30 – 16:15

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά από Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα
3ημέρες κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
4ημέρες κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο
5ημέρες κάθε Τρίτη, Παρασκευή, Κυριακή
6ημέρες κάθε Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή
8 ημέρες κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή.

Για περισσότερες πληροφορίες 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 20684
Office
KP Holiday