Βόρεια Εύβοια

Οδικώς, 3 ημέρες

Άγιος Ιωάννης Ρώσος -Πευκί -Αιδηψός-Γλύφα-Εύβοια -Ελλάδα-Ροβιές -Βόρεια Εύβοια -Βόλος-ΙΣΤΙΑΙΑ

απο 89 €

Τιμή ανα άτομο

Πρόγραμμα

1η ημέραΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΙΣΤΙΑΙΑ – ΠΕΥΚΙ – ΩΡΕΟΙ – ΑΙΔΗΨΟΣ (340χλμ.)
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:30 για Εύβοια. Δια μέσου Λάρισας (στάση για καφέ) άφιξη στη Γλύφα από όπου θα πάρουμε το F/B για τον Αγιόκαμπο της Εύβοιας. Φτάνοντας στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και περνώντας από την Ιστιαία, το μεγάλο εμπορικό και οικονομικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας, φτάνουμε στο πολυσύχναστο τουριστικό κέντρο, το Πευκί. Όπου θα έχουμε χρόνο προαιρετικά για φαγητό. Συνεχίζουμε για τον πανέμορφο παραθαλάσσιο οικισμό Ωρεοί. Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Αναχώρηση και άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα μπορείτε να γνωρίσετε την πανέμορφη κωμόπολη, γνωστή παγκοσμίως για τα ιαματικά λουτρά της. Διανυκτέρευση.
 
2η ημέραΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ – ΛΙΜΝΗ (160χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται για ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, που ιδρύθηκε τον 16ο αιώνα από τον όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Το μοναστήρι έχει μέσα κι έξω βρύσες με κρυστάλλινο νερό. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο μοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωμα του αγίου, το οποίο έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας μετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για προσκύνημα και γεύμα. Κατά την επιστροφή στο ξενοδοχείο, θα κάνουμε μια στάση στο παραδοσιακό ψαροχώρι, Λίμνη όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
 
3η ημέραΑΙΔΗΨΟΣ – ΒΟΛΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (320χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση μέσω Αγιόκαμπου, απ’ όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο για τη Γλύφα. Άφιξη και αναχώρηση για Βόλο. Ελεύθερος χρόνος στα ξακουστά ουζερί της όμορφης παραλίας της πόλης για γεύμα εξ ιδίων. Μετά το γεύμα αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη, άφιξη στην πόλη μας.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Περιλαμβάνει:

  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια του F/B Γλύφα – Αγιόκαμπο – Γλύφα  
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα Συνοδό του γραφείου
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
  • Διατροφή.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. 
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων
  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
  • Φόρο διαμονής

Στην εκδρομή τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ-ΤΙΜΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 23820 20684