ΑΜΦΙΣΣΑ-ΑΡΑΧΩΒΑ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΓΑΛΑΞΙΔΙ

3 ΗΜΕΡΕΣ

1η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΜΦΙΣΣΑ – ΔΕΛΦΟΙ
Αναχώρηση από τα γραφεία μας νωρίς το πρωί για Τέμπη, Βόλο, Αλαμάνα, Χάνι Γραβιάς και συνεχίζουμε για Άμφισσα. Θα περιηγηθούμε στους δρόμους και τα σοκάκια της παλιάς πόλης άφιξη στους Δελφούς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.

2η μέρα ΔΕΛΦΟΙ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΑΜΦΙΣΣΑ
Πρωινό και στη συνέχεια Πρωινό και αναχώρηση για τη Ναύπακτο, θα δούμε το καλοδιατηρημένο βενετσιάνικο κάστρο, τον πύργο Μπότσαρη το κυκλικό λιμανάκι τον ανδριάντα του πυρπολητή Ανεμογιάννη και κάτω από τον πλάτανο παίρνουμε το καφεδάκι μας, ελεύθεροι για μπάνιο. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο ιστορικό Γαλαξίδι, θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο γραφικό χωριό, θαυμάζοντας τα πανέμορφα σπίτια, τις θαυμάσιες εκκλησίες και τις “ιστορικές γωνιές”. Επιστροφή στους Δελφούς.

3η μέρα ΔΕΛΦΟΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρωινό και ανεβαίνουμε στους Δελφούς, που οι αρχαίοι αποκαλούσαν “Ομφαλό της Γης”. Κανένα σημείο στην Ελλάδα δε συναγωνίζεται τη θέση αυτή για το επιβλητικό μεγαλείο του φυσικού σκηνικού της και για τον εξαίρετο τρόπο με τον οποίο το περιβάλλουν τα αρχαία ερείπια. Επίσκεψη αρχαιολογικού χώρου, αρχαιολογικού μουσείου. Αναχώρηση για τη γραφική Αράχωβα. Ελεύθεροι για περίπατο, γεύμα εξ’ ιδίων και ξεκινάμε για Αλαμάνα, Βόλο, Τέμπη, Θεσσαλονίκη. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Περιλαμβάνονται:
Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας • Διατροφή σύμφωνα με το πρόγραμμα • Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Έμπειρο συνοδό • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό, τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 20684
Office
KP Holiday