Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Με κύριο μας μέλημα τη δική σας ασφάλεια

Η KP HOLIDAYS είναι κάτι παραπάνω από μια απλή εταιρεία ενοικίασης αυτοκίνητων. Γι’ αυτό είμαστε πάντοτε πρώτοι στην εξεύρεση νέων και επαναστατικών τρόπων για να κάνουμε το προσωπικό σας ταξίδι όσο πιο εύκολο, διασκεδαστικό και απολαυστικό μπορούμε.

Διαθέτουμε περισσότερους από 60 τύπους αυτοκινήτων για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη και κάθε σας επιθυμία. Δείτε λοιπόν τις προσφορές μας και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει.

Εδώ και 44 χρόνια κύριο μας μέλημα είναι η δική σας ασφάλεια. Σαν πελάτης της KP HOLIDAYS θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να ανησυχείτε είναι η ασφάλεια που προσφέρουν τα αυτοκίνητα του στόλου μας.
Όπως απαιτείται από μία εταιρεία που προωθεί υπηρεσίες ποιότητας, όλα τα αυτοκίνητα που διαθέτουμε προς ενοικίαση συντηρούνται σωστά και συστηματικά, έτσι ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν το καλύτερο και ασφαλέστερο ποιοτικό προϊόν. Χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά και τα καλύτερα λιπαντικά για να αποφύγουμε τις μηχανικές φθορές, και προβαίνουμε σε συστηματικό έλεγχο της πίεσης των ελαστικών πριν από κάθε ενοικίαση για να επιτύχουμε οικονομία καυσίμων.
  Για την δική σας ασφάλεια τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με αερόσακους, ABS, immobilizer,κ.α. και έχουν μέσο όρο ηλικίας μόλις 11 μήνες.
  Παρ’ όλο ότι ο μέσος όρος χρήσης των αυτοκινήτων της KP HOLIDAYS είναι μικρός, πριν από κάθε ενοικίαση τα οχήματα υποβάλλονται σε εξονυχιστικό έλενχο 19 σημείων από έμπειρους μηχανικούς προκειμένου να εξασφαλιστεί μια άνετη και ασφαλής οδήγηση.
  Στην ατυχή όμως περίπτωση που κάποιο από τα αυτοκίνητά του στόλου ακινητοποιηθεί για οποιοδήποτε λόγο, η KP HOLIDAYS προσφέρει 24ωρη οδική βοήθεια από την Mondial Asistance (τηλ. 210 – 9988135) και άμεση αντικατάσταση του αυτοκινήτου για να μη διακόψει ο πελάτης το ταξίδι του.

 

Θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό;

Εκμεταλλευτείτε τις νέες, προνομιακές τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό και γνωρίστε από κοντά τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη μ’ένα αυτοκίνητο από την KP HOLIDAYS.

 Ην. Βασίλειο Από 17,00 € 

 Γερμανία Από 28,00 €
 

 Γαλλία Από 34,00 €

 Ιταλία Από 20,00 € 

 Ισπανία Από 25,00 € 

 Πορτογαλία Από 19,00 €
 

Οι παραπάνω τιμές αναφέρονται σε ημερήσιες χρεώσεις προ-πληρωμένης τηλεφωνικής κράτησης αυτοκινήτου κατηγορίας A διάρκειας 7 ημερών και περιλαμβάνουν:
• Ελεύθερα χλμ.
• Απαλλαγή ευθύνης για ζημία του μισθωμένου αυτοκινήτου CDW, (όπως περιγράφεται στον τιμοκατάλογο της κάθε χώρας).
• Ασφάλεια κλοπής του μισθωμένου οχήματος.
• Χρέωση για παραλαβή από αεροδρόμιο, στην πρωτεύουσα της κάθε χώρας.
• Φ.Π.Α.

Όροι & Προυποθέσεις
Οι τιμές αναφέρονται με την επιφύλαξη ότι μπορεί να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.
** Οι τιμές εξαρτώνται από την ισοτιμία του νομίσματος της χώρας με το ευρώ.
*** Οι τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Γερμανία συμπεριλαμβάνουν και ελαστικά χιονιού.

Μακροχρόνια Μίσθωση Ι.Χ.Ε. Αυτοκινήτων.
Η KP HOLIDAYS καλύπτει κάθε εταιρική σας ανάγκη, με προσφορές που σας ταιριάζουν απόλυτα, αφού είναι μελετημένες πάντα σύμφωνα με τα δικά σας… μέτρα και σταθμά! Μισθώστε τώρα το αυτοκίνητο της επιλογής σας στις καλύτερες τιμές και δείτε την εταιρία σας να κερδίζει, σε κάθε σας κίνηση.

Μας ενδιαφέρει να σας γνωρίσουμε...