ΑΧΙΛΛΕΙΟ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – ΚΑΝΟΝΙ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΠΑΞΟΙ

6 ΗΜΕΡΕΣ

1η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για Μέτσοβο, στάση για καφέ. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και επιβίβαση στο φεριμπότ για Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η μέρα ΚΕΡΚΥΡΑ
Περιήγηση στα βενετσιάνικα καντούνια, στην ξακουστή πλατεία Σπιανάδα. Νιώστε αυτή την αίσθηση αρχοντιάς που μόνο η Κέρκυρα διαθέτει. Στη συνέχεια επίσκεψη στο παλάτι Αχίλλειο (Φλωρεντιανού ρυθμού, κτισμένο από την Αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ). Αναχώρηση για μπάνιο στην μαγευτική παραλία της Γλυφάδας.

3η μέρα ΚΕΡΚΥΡΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ)
Αναχώρηση για προαιρετική θαλάσσια εκδρομή στους Παξούς. Οι Παξοί είναι ένα μικρό νησί των Επτανήσων, στο Ιόνιο Πέλαγος. Βρίσκεται 7 μίλια νότια της Κέρκυρας, σε απόσταση 8 μιλίων από τις Ηπειρωτικές ακτές και διοικητικά ανήκει στο Νομό Κέρκυρας. Πρωτεύουσα των Παξών είναι ο γραφικός Γάιος, ο οποίος προστατεύεται φυσικά από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον Άγιο Νικόλαο. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο, επιστροφή στην Κέρκυρα.

4η μέρα ΚΕΡΚΥΡΑ – ΔΑΣΙΑ – ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΡΟΔΑ – ΣΙΔΑΡΙ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ
Περίπατος – περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης με το παλιό και νέο κάστρο και προσκύνημα στον ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Ακολούθως, μετάβαση στην περιοχή Κανόνι, Ποντικονήσι και μονή Βλαχερνών. Ξεκινάμε για το Β.Α του νησιού στις περιοχές Δασιάς, Ύψους, Νησάκι Κασσιόπης, Αχάραβη, Ρόδας, Σιδάρι και συνεχίζουμε για την Παλαιοκαστρίτσα, γνωστό τουριστικό θέρετρο με πολλές αμμουδιές και πλούσια βλάστηση. Στην κορυφή πευκόφυτου λόφου βρίσκεται το ομώνυμο βυζαντινό καστρομοναστήρι της Παναγίας. Ιδρύθηκε το 1228 και διαθέτει μικρή, αλλά πολύτιμη συλλογή εικόνων, βιβλίων και σκευών. Εντύπωση προκαλούν τα οστά μιας γιγαντιαίας φάλαινας. Ελεύθεροι για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η μέρα ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΕΡΑΜΑ-ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ-ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ-ΜΕΣΟΓΓΙ
Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την Νότια πλευρά του νησιού. Θα επισκεφθούμε το Πέραμα, Μπενίτσες, Μωραίτικα, Μεσογγί, τα κατεξοχήν τουριστικά σημεία του νησιού. Ελεύθεροι για μπάνιο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

6η μέρα ΚΕΡΚΥΡΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Μετάβαση στο λιμάνι. Επιβίβαση στο φεριμπότ και απόπλους για Ηγουμενίτσα, Γιάννενα. Επίσκεψη στο γραφικό νησάκι της λίμνης. Συνεχίζουμε και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Για περισσότερες πληροφορίες 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 20684
Office
KP Holiday