1η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Κομοτηνή 

Συγκέντρωση στις 07.30. Άφιξη αργά το απόγευμα στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση. 

2η ημέρα: Κομοτηνή – Κωνσταντινούπολη 

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων. Διασχίζοντας την Ανατολική Θράκη στάση στη Ραιδεστό, το σημερινό Τεκιρντάγ. Άφιξη στην Πόλη, επίσκεψη στο Μπαλουκλί για να προσκυνήσουμε στη Ζωοδόχο Πηγή και να δούμε τους τάφους των Πατριαρχών. τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση. 

3η ημέρα: Κωνσταντινούπολη

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την κλασική ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο Χάλκινος Τρίποδας των Δελφών, τη θρυλική Αγία Σοφία, το Μπλε Τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ), το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί και την βασιλική δεξαμενή. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στο Καπαλί Τσαρσί, την περίφημη κλειστή αγορά της Πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.   

4η ημέρα: Κωνσταντινούπολη

Μετά το πρωινό, θα επισκεφτούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Παναγία των Βλαχερνών. Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας σε ένα από τα ωραιότερα Βυζαντινά μνημεία που έμειναν σχεδόν άθικτα από το χρόνο, τη Μονή της Χώρας (Κάχριε Τζαμί).  Το μεσημέρι προαιρετική συμμετοχή σε κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Δείπνο στο Κουμ Καπί (Κοντοσκάλι) σε παραδοσιακή, γραφική ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 

5η ημέρα: Κωνσταντινούπολη – Πριγκηπόννησα

Μετά το πρωινό, μετάβαση με καραβάκι στα Πριγκηπόννησα, τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, όπου θα επισκεφθούμε την Θεολογική Σχολή και στην Πρίγκηπο θα κάνουμε την περιήγηση του νησιού, όπου και θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά, γεύμα σε ψαροταβέρνα. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Μετάβαση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα  μετάβαση στην περιοχή της πλατείας Ταξίμ, όπου θα περπατήσουμε στον πεζόδρομο Ιστικλάλ με τα πολλά εμμπορικά μαγαζιά τα καφέ και τα εστιατόρια, διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Κωνσταντινούπολη – Καβάλα

Μετά το πρωινό, μετάβαση στην Συληβρία, την γενέτειρα του Αγίου Νεκταρίου. Εν συνεχεία αναχώρηση για Ελλάδα. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Καβάλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση. 

7η ημέρα: Καβάλα – Θεσσαλονίκη

Πρόγευμα και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 23820 20684