ΚΥΛΛΗΝΗ – ΠΟΡΟΣ – ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΣΚΑΛΑ – ΙΘΑΚΗ

6 ΗΜΕΡΕΣ

1η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΠΟΡΟΣ – ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
Αναχώρηση το πρωί για την Κεφαλονιά και με ενδιάμεσες στάσεις καταλήγουμε στην Κυλλήνη. Επιβίβαση στο φέριμποτ και απόπλους. Άφιξη στον Πόρο Κεφαλλονιάς, μετάβαση στο Αργοστόλι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η μέρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ)
Πρωινό. Αναχώρηση για τη μονή του Αγίου Γεράσιμου (όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου). Συνεχίζουμε για το σπήλαιο Δρογκαράτης, περνάμε από την όμορφη Σάμη και καταλήγουμε στην όμορφη λίμνη Μελισάννη (προαιρετική βαρκάδα). Στη συνέχεια μετάβαση στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής για μπάνιο και γεύμα. Σε περίπτωση που ο δρόμος για Φισκάρδο είναι ανοικτός, θα επισκεπτούμε την όμορφη τουριστική περιοχή. Επιστροφή δια μέσου Αγίας Ευφημίας, κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες του Μύρτου, μία από τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης και μετά από μία όμορφη διαδρομή, καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος.

3η μέρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
Πρωινό και αναχώρηση για το Κοργιαλένειο ιστορικό και λαογραφικό μουσείο καθώς και στο αρχαιολογικό μουσείο, εάν είναι ανοικτό. Μικρή περιήγηση στην περιοχή Λάσση (Καταβόθρες, Σβορωνάτα, Κουρκουμελάτα) και καταλήγουμε στην ιερή μονή Αγίου Ανδρέα Μηλαπιδιάς. Μετάβαση στο Πλατύ και Μακρύ Γιαλό για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα, προαιρετική επίσκεψη στο γραφικό Ληξούρι (πατρίδα του σατιρικού ποιητή Ανδρέα Λασκαράτου) για καφέ. Προαιρετική βραδινή διασκέδαση.

4η μέρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΣΚΑΛΑ
Πρωινό. Αναχώρηση για το Μαρκόπουλο και επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας της Φιδιού. Ακολούθως, μετάβαση στην περιοχή Σκάλα για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.

5η μέρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)
Προαιρετική εκδρομή, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, στην πατρίδα του Οδυσσέα, τη μυθική Ιθάκη. Γνωστή από τα ποιήματα του Ομήρου, το νησί του νόστου, της πατρίδας και της αγάπης προς αυτή, το νησί του προορισμού. Αναχώρηση από τη Σάμη, άφιξη στον Πίσω Αετό, μετάβαση στο Βαθύ (πρωτεύουσα του νησιού), στον Σταυρό, στις Φρίκες και στο Κιόνι. Το απόγευμα επιστροφή στην Κεφαλονιά.

6η μέρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΠΑΤΡΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επιβίβαση στο φέριμποτ και απόπλους για Κυλλήνη. Άφιξη και αναχώρηση για Πάτρα. Προσκύνημα στον ναό του Αγίου Ανδρέα. Με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Περιλαμβάνονται: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη Κεφαλονιά Κυλλήνη • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο • Διατροφή σύμφωνα με το πρόγραμμα • Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Έμπειρο συνοδό • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό, τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 20684
Office
KP Holiday