ΜΕΤΣΟΒΟ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΣΥΒΟΤΑ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΡΤΑ

5 ΗΜΕΡΕΣ

1η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΣΥΒΟΤΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ
Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για Βέροια, Γρεβενά, Μέτσοβο, στάση για καφέ συνεχίζουμε για Γιάννενα. Ξεκινάμε για Πάργα στάση για μπάνιο. Άφιξη το απόγευμα στη Λευκάδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η μέρα ΛΕΥΚΑΔΑ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ – ΚΑΘΙΣΜΑ
Πρωινό και περιήγηση πόλης. Θα δούμε το Ενετικό κάστρο της Αγίας Μαύρας, το Αρχαιολογικό μουσείο, το πάρκο των ιπποτών που φιλοξενεί τις προτομές επιφανών ανδρών, τη μικρή ξύλινη γέφυρα των ξεναγών ή των ερωτευμένων. Αναχώρηση για το μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης, όπου θα προσκυνήσουμε, συνεχίζουμε για τον Αγ. Νικήτα, ένα παραδοσιακό, παραθαλάσσιο ψαροχώρι που έχει μεταμορφωθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα παραθεριστικά κέντρα του νησιού, καταλήγουμε για μπάνιο στην περίφημη παραλία Κάθισμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα ΛΕΥΚΑΔΑ (ΦΙΣΚΑΡΔΟ-ΙΘΑΚΗ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ) (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
Πρωινό και αναχώρηση για Νυδρί, το πιο τουριστικό μέρος του νησιού και γνωστό γιατί βρίσκεται απέναντι από τον Σκορπιό. Δυνατότητα για μια προαιρετική θαλάσσια εκδρομή στους Εγκρεμνούς, στο Πόρτο Κατσίκι, το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, στη μυθική Ιθάκη (πατρίδα του Οδυσσέα), στο λιμανάκι Κιόνι και στα Πριγκιπόννησα και ιδιαίτερα στο Μεγανήσι, όπου βρίσκεται η σπηλιά του θρυλικού υποβρυχίου “Παπανικολή” και στάση στον Σκορπιό. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

4η μέρα ΛΕΥΚΑΔΑ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Πρωινό και αναχώρηση για την Νοτιοδυτική Λευκάδα, για την Βασιλική, ένα γραφικό κεφαλοχώρι, χτισμένο στον κόρφο του απάνεμου ομώνυμου όρμου. Είναι περιτυλιγμένο από καταπράσινες πλαγιές, δαντελωτές αμμουδιές και πεντακάθαρες θάλασσες. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η μέρα ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΑΡΤΑ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ξεκινάμε για Πρέβεζα. Ελεύθεροι για περίπατο στην όμορφη πόλη. Στάση για καφέ, επίσκεψη στην Άρτα, στο φημισμένο γεφύρι και συνεχίζουμε για Γιάννενα. Επίσκεψη στο γραφικό νησάκι της λίμνης καθώς επίσης και το κάστρο της πόλης με τα τζαμιά και το παλάτι του Αλή πασά. Γεύμα εξ ιδίων και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Άφιξη το βράδυ.

Σημαντική Σημείωση: Στις προαιρετικές εκδρομές χρεώνεται μόνον η αξία του εισιτηρίου για το καράβι.

Περιλαμβάνονται:
Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο • Διατροφή σύμφωνα με το πρόγραμμα • Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Έμπειρο συνοδό • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα 

Για περισσότερες πληροφορίες 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 20684
Office
KP Holiday