ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΡΤΑ-ΑΣΤΑΚΟΣ-ΙΘΑΚΗ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΝΙΚΟΠΟΛΗ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΔΕΛΦΟΙ-ΑΡΑΧΩΒΑ

1η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΑΡΤΑ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Συγκέντρωση στα γραφεία μας το πρωί και αναχώρηση μέσω Εγνατίας Οδού. Περνώντας έξω από Βέροια, Γρεβενά, στάση στο Μέτσοβο για καφέ. Επόμενη στάση μας, τα Ιωάννινα. Επίσκεψη στη Λίμνη και στο σπίτι του ΑΛΗ ΠΑΣΑ στο φημισμένο νησάκι. Ελεύθερος χρόνος. Ξεκινάμε για την Άρτα επίσκεψη στο φημισμένο γεφύρι στάση για καφέ συνεχίζουμε για το Μεσολόγγι. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η μέρα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΣΤΑΚΟΣ – ΙΘΑΚΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)
Μετά το πρωινό για όσους επιθυμούν προαιρετικά αναχώρηση για Αστακό όπου θα πάρουμε το καράβι την μυθική Ιθάκη (πατρίδα του Οδυσσέα). Σμαραγδένιες θάλασσες, ολόλευκες ακρογιαλιές και καταπράσινη φύση, συνθέτουν το σκηνικό του μικρού νησιού της Ιθάκης. Επιστροφή το βράδυ στο Μεσολόγγι.

3η μέρα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ
Πρωινό και περιήγηση στην πόλη των «Ελεύθερων Πολιορκημένων» θα δούμε τον κήπο των ηρώων το σπίτι – μουσείο του Γρηγορίου Παλαμά, το ιστορικό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής την μονή του Αγίου Συμεών καθώς και την περίφημη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου. Αναχώρηση για Κρυονέρι είναι παραλιακός οικισμός του χωριού Γαλατά κοντά στις εκβολές του ποταμού Εύηνου και αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς καλοκαιρινούς προορισμούς στο νομό. Το Κρυονέρι αποτελεί τουριστικό θέρετρο Η περιοχή διαθέτει ένα εντυπωσιακό τοπίο λόγω του ότι ακριβώς πάνω από τη θάλασσα και δίπλα στην παραλία υψώνεται κατακόρυφα ο ορεινός όγκος της Βαράσοβας που αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς τόπους αναρρίχησης στην Ελλάδα. Ελεύθεροι για μπάνιο και φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η μέρα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΝΙΚΟΠΟΛΗ
Πρωινό και αναχώρηση για την Πρέβεζα στάση για μπάνιο συνεχίζουμε για αρχαία Νικόπολη, η ίδρυση της οποίας συνδέθηκε με την κοσμοϊστορικής σημασίας ναυμαχία που έλαβε χώρα στις 2 Σεπτεμβρίου του 31 π.Χ., στη θάλασσα του Ακτίου. Επακόλουθο της ναυμαχίας αυτής δεν ήταν μόνο η κατάρρευση του τελευταίου ελληνιστικού βασιλείου (των Πτολεμαίων της Αιγύπτου) αλλά και η αρχή της Ρωμαϊκής περιόδου, με την μονοκρατορία του νικητή Οκταβιανού Αυγούστου. Καταλήγουμε στις εκβολές Αχέροντα ποταμού, στις πύλες του Άδη, την Ακρόπολη, το δάσος της Περσεφόνης. Στην συνέχεια θα δούμε το αρχαίο Νεκρομαντείο και φανταζόμαστε την λίμνη Αχερουσία. Επιστροφή στο Μεσολόγγι.

5η μέρα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΔΕΛΦΟΙ
Αναχώρηση για Ναύπακτο στάση για μπάνιο και καφέ Καταλήγουμε στο όμορφο Γαλαξίδι για φαγητό. Συνεχίζουμε για Δελφούς. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος.

6η μέρα ΔΕΛΦΟΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό επίσκεψη αρχαιολογικού χώρου και αξιόλογου μουσείου των Δελφών. Αναχώρηση για την δημοφιλή Αράχοβα. Περπατώντας στη γραφική πόλη στα νότια του όρους Παρνασσού θα γνωρίσουμε τα αξιοθέατα. Ελεύθεροι για φαγητό. Ξεκινάμε για την πόλη μας στάση Χάνι της Γραβιάς, Αλαμάνα, άφιξη το βράδυ.

Περιλαμβάνονται:
Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας • Διατροφή σύμφωνα με το πρόγραμμα • Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Έμπειρο συνοδό • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό, τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 20684
Office
KP Holiday