ΧΑΝΙΑ-ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΤΡΙΚΕΡΙ-ΒΥΖΙΤΣΑ-ΜΗΛΙΕΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

3 ΗΜΕΡΕΣ

1η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΧΑΝΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΧΑΝΙΑ
Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση για Βόλο Χάνια. Μετά από μια υπέροχη διαδρομή φτάνουμε και αφού περάσουμε από την Πορταριά και την Μακρυνίτσα θα φτάσουμε στα Χάνια Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε τον γραφικό Άγιο Ιωάννη, ξακουστή παραλία και κορωνίδα του τουρισμού του Πηλίου, για μπάνιο στα καταγάλανα νερά του. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

2η μέρα ΧΑΝΙΑ – ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ – ΤΡΙΚΕΡΙ – ΧΑΝΙΑ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για μια εξερεύνηση στο βουνό των Κενταύρων. Πρώτη μας στάση, το πηλιορείτικο μπαλκόνι με  την απέραντη θέα στο Αιγαίο, η Τσαγκαράδα. Συνεχίζοντας, μέσα από μια καταπράσινη και εντυπωσιακή διαδρομή θα φτάσουμε στο Τρίκερι, στο νοτιότερο άκρο της χερσονήσου της Μαγνησίας, παράδειγμα παραδοσιακής ατμόσφαιρας, φυσικής ομορφιάς και σύγχρονων ανέσεων. Στις υπέροχες ακρογιαλιές του θα κάνουμε το μπάνιο μας και θα απολαύσουμε την παραδοσιακή πηλιορείτικη κουζίνα. Το βράδυ επιστροφή στον ξενοδοχείο μας στα Χάνια.

3η μέρα ΧΑΝΙΑ-ΒΥΖΙΤΣΑ-ΜΗΛΙΕΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη Βυζίτσα, από τα πιο γνωστά και παραδοσιακά χωριά του Πηλίου, ένας διατηρητέος οικισμός που συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία τα οποία συνθέτουν το γνήσιο πηλιορείτικο τοπίο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τις Μηλιές, ένα από τα γραφικότερα χωριά του βουνού των Κενταύρων, Συνεχίζουμε για τα Καλά Νερά που βρίσκονται στον Παγασητικό κόλπο και χαρακτηρίζονται από τα αρχοντικά και τα παραδοσιακά κτήρια, Θα κάνουμε το μπάνιο μας χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στα στενά δρομάκια και τη γραφική προβλήτα με τα πολλά καταστήματα και τα ξακουστά Βολιώτικα Τσιπουράδικα. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το ταξίδι της επιστροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 20684
Office
KP Holiday