ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΤΑ 4ημ,από Θεσσαλονίκη (EXTRA ΘΕΣΕΙΣ)

Αεροπορικώς, 4 ημέρες

Μεδίνα-Βαλλέτα-Μάλτα

απο 275 €

Τιμή ανα άτομο

Πρόγραμμα

 1η ημέρα Θεσσαλονίκη – Πτήση για Μάλτα
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Μάλτα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας . Στη συνέχεια μετάβαση στη Βαλέτα με τον αρχηγό μας για να γνωρίσουμε την περίφημη πρωτεύουσα του τάγματος των Ιπποτών του Αγ. Ιωάννη. Η ξενάγηση γίνεται με τα πόδια, γιατί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων απαγορεύεται στο τμήμα της Παλιάς Πόλης. Πρόκειται για μια μοναδική καστρούπολη με ιδιαίτερη ιστορική σημασία και απεριόριστη ομορφιά. Θα περπατήσουμε στα στενά γραφικά δρομάκια και θα απολαύσουμε τα στοιχεία μιας άλλης εποχής. Θα θαυμάσουμε τους κήπους Μπαράκα, απ’ όπου θα δούμε την πανοραμική θέα των δύο φυσικών λιμανιών της Μάλτας και των τριών ιστορικών πόλεων που συνδέονται με τις δύο μεγάλες πολιορκίες του 1565 και 1942. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
2η ημέρα Βαλέτα – Βιττοριόζα – Μάρσαλ Οκ – Ραμπάτ – Μεδίνα – Μόστα
Μετά το πρωινό μας θα αρχίσουμε την ξενάγησή μας με πανοραμική θέα γύρω από τις οχυρώσεις της Βαλέτας. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα εντυπωσιακά τείχη που την περιβάλλουν και την γεωγραφική της θέση. Έπειτα θα προχωρήσουμε στη μεσαιωνική οχυρωμένη πόλη Βιττοριόζα, όπου εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την εκκλησία 16ου αιώνα του Αγίου Λορέντζου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Marsaxlokk-το μεγαλύτερο ψαροχώρι της Μάλτας. Εδώ, θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να περιπλανηθείτε στην αγορά ή απλά να χαλαρώσετε παρακολουθώντας τα πολύχρωμα ψαροκάικα και να πιείτε καφέ μποροστά στη μοναδική εικόνα που δημιουργούν τα πολύχρωμα ψαροκάικα . Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Ραμπάτ και γύρω από την περίμετρο της Μεδίνας που ήταν κάποτε η πρωτεύουσα της Μάλτας. Προχωρώντας μέσω μιας υπαίθριας διαδρομής θα καταλήξουμε στο χωριό Μόστα, που βρίσκεται στο κέντρο του νησιού και είναι γνωστό για την εκκλησία με τον τρίτο μεγαλύτερο αυτό στηριζόμενο τρούλο σε όλη την Ευρώπη.
3η ημέρα Προαιρετική εκδρομή στο Γκόζο.
Πρωινό και ελεύθερη ημέρα. Η πρότασή μας είναι η ολοήμερη εκδρομή στο μαγευτικό νησί Γκόζο. Για να φτάσουμε στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους της Μάλτας, μεταφερόμαστε στο πορθμείο και επιβιβαζόμαστε στο ferry boat. Η εξαιρετική ομορφιά του τοπίου, τα υπέροχα σπίτια και οι αγροικίες, η εναλλαγή των εικόνων που θα συναντήσετε θα σας πείσουν σίγουρα, για το πόσο άξιζε η επίσκεψή σας στο νησί του Γκόζο. Θα επισκεφτούμε την Ggantija, με τα μοναδικά ευρήματα από την Νεολιθική εποχή, την πρωτεύουσά του Γκόζο Βικτώρια, με το περίφημο κάστρο και την παλιά πόλη, στη συνέχεια το παραδοσιακό χωριό Φοντάνα, όπου μπορείτε να αγοράσετε παραδοσιακά προϊόντα και τέλος το γραφικό ψαροχώρι Xlendi, όπου μπορείτε προαιρετικά να γευματίσετε
4η ημέρα Πτήση επιστροφής
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην πόλη μας

ΠΑΡΟΧΕΣ

Οι τιμές περιλαμβάνουνε :
 • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με Ryanair. Τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν προαγοραστεί και η τιμή πώλησης είναι εγγυημένη μέχρι τις 07 Απριλίου. Από την επόμενη ημέρα οι τιμές αυξάνονται 100€ το άτομο. 
 • Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 30 Μαρτίου. Από την επόμενη μέρα, οι τιμές αυξάνονται 50€ κατά άτομο.
 • Χειραποσκευή + 1 αποσκευή 10kg ανά άτομο. 
 • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία της επιλογής σας όπως αναφέρονται στον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.
 • Πρωινό και ένα δείπνο καθημερινά στον χώρο του ξενοδοχείου.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ξεναγήσεις-Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
 
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουνε :
 • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία.
 • Φόροι αεροδρομίου, ΦΠΑ και άλλοι φόροι: 145€.
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδίου λόγω ασθένειας COVID19 (επιστροφή όλου του ποσού της εκδρομής) και κάλυψη όλων των εξόδων διαμονής και επιστροφής σε περίπτωση παραμονής στο προορισμό λόγω θετικού test . (15€ κατά άτομο).

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ-ΤΙΜΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 23820 20684