ΞΑΝΘΗ – ΛΑΓΟΣ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

3 ΗΜΕΡΕΣ

1η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ – ΞΑΝΘΗ
Νωρίς συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση για το Πομακοχώρια της Ξάνθης. Θα περάσουμε από τη Μύκη, την Κοτύλη, τη Θέρμη και θα δούμε τα αντιπροσωπευτικότερα που είναι το Μικρό και μεγάλο Δέρειο το Σιδηροχώρι, η Ρούσσα και το Γονικό. Το απόγευμα θα ταχτοποιηθούμε στο Ξενοδοχείο στην Ξάνθη. Το βράδυ ελεύθερο για να περιηγηθούμε στα γραφικά στενά της Ξάνθης.

2η μέρα ΞΑΝΘΗ – ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την περίφημη λιμνοθάλασσα του Λάγος που έχει χαρακτηριστεί προστατευόμενος υδροβιότοπος, Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο στη όμορφες αμμουδιές της περιοχής. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Ξάνθη.

3η μέρα ΞΑΝΘΗ – σταυρουπολη – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγευμα και Περιήγηση στη παλιά πόλη της Ξάνθης και θα αναχωρήσουμε για την γραφική Σταυρούπολή στην οποία σώζονται καλοδιατηρημένα κτίρια των αρχών του 20ού αιώνα με νεοκλασικές επιρροές. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το στενό φαράγγι του Νέστου ένα σπουδαίο μνημείο της φύσης και αδιαμφισβήτητα μια υπόσχεση για ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο, το μεσημέρι θα φτάσουμε στην ιστορική Δράμα.Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στην Θεσσαλονίκη.

Περιλαμβάνονται:
Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας • Διατροφή σύμφωνα με το πρόγραμμα • Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Έμπειρο συνοδό • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό, τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 20684
Office
KP Holiday