Προφίλ

Κύριοι

Η εταιρεία KP HOLIDAYS ηγείται στην τουριστική αγορά, δικαίως υπερηφανευόμενη για τις δυνατότητές της και τo επιχειρηματικό της προφίλ. Η εταιρεία εκτιμά τους συνεργάτες και τους φίλους της, μαζί με τους οποίους αναπτύσσεται και διευρύνει το φάσμα των δραστηριοτήτων της. Με επιτυχίες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό εργάζεται ομαδικά βλέποντας τον κάθε ταξιδιώτη , σχολείο , σύλλογο , εταιρεία σαν τον πρώτο του πελάτη. Σαν μοναδική συνεργασία όπου πρέπει να κερδίσει εξαρχής την εμπιστοσύνη και να επιβεβαιώσει τη φήμη του .

Οι συνεργάτες της εταιρείας ελέγχουν σχολαστικά την κατάστασή της στην αγορά του τουρισμού καθώς και στον τομέα μεταφορών  και αντιδρούν άμεσα σε όλες τις αλλαγές. Η βαθιά γνώση περιεχομένου εργασίας από τους έμπειρους συνεργάτες μας , η πληρότητα του προγράμματος μας , η ιδιαίτερη ανταγωνιστική μας τιμή σε συνδυασμό με την πλήρη εγκυρότητα μας και την άριστη ποιότητα στις παροχές μας μπορούν να εγγυηθούν την απόλυτη επιτυχία στις  εκδρομές σας και στις διάφορες τουριστικές δραστηριότητές σας  .
Η εταιρεία εδρεύει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με υποκαταστήματα σχεδόν σε όλη την Ελλάδα…  

Για τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού διαθέτει τον μοναδικό ιδιωτικό σταθμό διεθνών γραμμών στην Ελλάδα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αντιπροσωπεύοντας επάξια τις συνεργασίες τις με πολλά γραφεία σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Ο στόλος της εταιρείας περιλαμβάνει ιδιόκτητα λεωφορεία όλων των τύπων από 10,12, 17, 30, 50, 54, 60, 72, 80 και 95 θέσεων. Κάποια των οποίων είναι VIP με ασύρματο internet wifi και σε κάθε κάθισμα ατομική TV με δυνατότητα επιλογής ταινιών, μουσικής και άμεση πληροφόρηση προορισμών.

Κάτοχος αδειών τακτικών λεωφορειακών γραμμών που της έχουν χορηγηθεί από το υπουργείο μεταφορών της Ελλάδος. Με καθημερινά δρομολόγια από Ελλάδα προς Τουρκία, Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Σερβία, Ουγγαρία, Μολδαβία, Ουκρανία, Ρωσία, Γεωργια, Μαυροβούνιο και σε όλη την Ασία μέσω Κωνσταντινούπολης.

Σε συνδυασμό με τον ασφαλέστερο και γρηγορότερο τρόπο μεταφοράς με ιδιόκτητα πολυτελή υπερυψωμένα λεωφορεία, με έμπειρους οδηγούς που να έχουν αρμονική συνεργασία με τους εκδρομείς και με τις καλύτερες περιηγήσεις – ξεναγήσεις, σε συνδυασμό με τις ωραιότερες  επιλογές διασκέδασης, θα κάνουμε τις δικές σας εκδρομές ή μεταφορές σας να ξεχωρίζουν.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας ελέγχει σχολαστικά την κατάσταση στην αγορά του τουρισμού, καθώς και στον τομέα μεταφορών αντιδρώντας άμεσα σε όλες τις αλλαγές. Προχωράει στην δημιουργία νέων projects που θα φέρουν τον όμιλό μας στην καινούρια εποχή. Εισήλθαμε σε μια νέα επένδυση στο online booking, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε την καινούρια αγορά.

Μας ενδιαφέρει να σας γνωρίσουμε...