1η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΕΡΜΙΟΝΗ
Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση. Άφιξη στην Επίδαυρο. Περιήγηση του αρχαιολογικού χώρου και του Θεάτρου της Επιδαύρου, διάσημο παγκοσμίως για την εξαιρετική ακουστική του. Όπως είναι συνηθισμένο για τα ελληνικά θέατρα (και σε αντίθεση με αυτά του ρωμαϊκού), η θέα στο καταπράσινο τοπίο πίσω από τη σκηνή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του θεάτρου. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 15.000 άτομα. ‘Έπειτα αναχώρηση για Ερμιόνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η μέρα ΕΡΜΙΟΝΗ – ΣΠΕΤΣΕΣ – ΥΔΡΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
Πρωινό και απόπλους για την εκδρομή στις Σπέτσες. Το κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού με αρχοντιά και με μεγάλη ναυτική παράδοση, το isola di Spezzie των Ενετών, τα πολλά μνημεία και κανόνια του 1821, αναδεικνύουν και την ιστορική τους ταυτότητα. Θα επισκεφθούμε το μουσείο στο αρχοντικό του ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΜΕΞΗ, το αρχοντικό της ηρωίδας ΛΑΣΚΑΡΙΝΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ, που είναι ιδιωτικό μουσείο και το ναό του Αγίου Νικολάου. και συνεχίζουμε για την Ύδρα. Το αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού που έχει συνδέσει το όνομα του με τους ναυτικούς αγώνες του 1821. Άγρία ομορφιά σε συνδυασμό με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική σε ένα μέρος που δεν κυκλοφορεί κανενός είδους τροχοφόρου, αγαπημένος τόπος καλλιτεχνών. Θα επισκεφθούμε τα πλακόστρωτα στενά, το Ιστορικό Μουσείο, τα αρχοντικά κλασικά σπίτια (ΤΟΜΠΑΖΗ – ΣΑΧΤΟΥΡΗ – ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ, και άλλα), τη Μητρόπολη με το μαρμάρινο καμπαναριό. Και στα 2 νησιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμαξες και να κάνετε βόλτες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα ΕΡΜΙΟΝΗ – ΠΟΡΟΣ – ΛΕΜΟΝΟΔΑΣΟΣ
Πρωινό και αναχώρηση με το πούλμαν για τον Πόρο. Άφιξη στον Γαλατά και επιβίβαση στο καραβάκι για Πόρο. Γνωριμία με το νησί και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τις ομορφιές του νησιού. Επίσκεψη στην επιστροφή μας, στο περίφημο Λεμονόδασος, ένα λόφο κατάφυτο από την κορυφή ως τη θάλασσα με πορτοκαλιές και λεμονιές. Επιστροφή στο στο Πόρτο Χέλι και χρόνος ελεύθερος.

4η μέρα ΕΡΜΙΟΝΗ – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ (προαιρετική εκδρομή)
Πρωινό και αναχώρηση για Πόρτο Χέλι. Προαιρετική κρουαζιέρα – εκδρομή στην Μονεμβασιά (εφόσον το επιτρέπει ο καιρός). Μετά από μια θαλάσσια διαδρομή κατά μήκος της Πελοποννήσου φτάνουμε στο (Γιβραλτάρ της Ανατολής) όπως αλλιώς ονομάζεται. Εδώ θα συναντήσουμε κάστρα και τείχη, παλιά αρχοντικά, στενά λιθόστρωτα δρομάκια, την εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού, παλιές χαμηλές καμάρες που δίνουν την εντύπωση μιας πόλης φανταστικής που η πάροδος του χρόνου δεν την άγγιξε. Ελεύθεροι για μπάνιο, επιστροφή το απόγευμα.

5η μέρα ΕΡΜΙΟΝΗ – ΝΑΥΠΛΙΟ
Πρωινό και αναχώρηση για το Ναύπλιο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Παλαμήδι με τη φυλακή του Κολοκοτρώνη, το μουσείο. Στη παλιά πόλη του Ναυπλίου θα δούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου και το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην γραφική πόλη. Συνεχίζουμε για Τολό ελεύθεροι για μπάνιο Επιστροφή το απόγευμα στην Ερμιόνη.

6η μέρα ΕΡΜΙΟΝΗ – ΜΥΚΗΝΕΣ – Επιστροφή
Πρωινό και αναχώρηση για Μυκήνες, άφιξη και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση. Διέλευση από Ισθμό της Κορίνθου και στη συνέχεια μέσα από μια πανέμορφη πευκόφυτη διαδρομή θα καταλήξουμε στο Λουτράκι. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, καφέ ή περίπατο. Τέλος αναχώρηση για την πόλη μας


Περιλαμβάνονται:
Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο • Διατροφή σύμφωνα με το πρόγραμμα • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας • Φ.Π.Α. • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:
Εισόδους μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 20684
Office
KP Holiday