Η κοσμοπολίτισσα των Σποράδων
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ

Καλωσορίσατε στην κοσμοπολίτισσα των Σποράδων, έναν από τους πιο ζωντανούς και νεανικούς προορισμούς της Ελλάδας. Αν οι διακοπές σας θέλετε να περιλαμβάνουν βουτιές σε υπέροχες παραλίες, βόλτες σε γραφικά σοκάκια αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή συνδυάζοντας έτσι ηρεμία, γαλήνη και διασκέδαση, τότε η Σκιάθος είναι ο προορισμός που ψάχνετε!

Το νησί στολίζουν πάνω από 60 εξαίσιες καταγάλανες παραλίες..μια υπέροχη κρυστάλλινη αγκαλιά…την οποία δε θα μπορείτε εύκολα να αποχωριστείτε, εκ των οποίων αξίζει σίγουρα να επισκευτείτε την παραλία των Κουκουναριών, την Μπανάνα (ή όρμος Κρασσά), την μικρή Μπανάνα και την παραλία Λαλάρια.

Αν σας αρέσει η νυχτερινή διασκέδαση η Σκιάθος είναι το νησί σας. Τους καλοκαιρινούς μήνες η Χώρα είναι το κέντρο της νυχτερινής ζωής με τα δεκάδες μπαράκια που διαθέτει. Στην πόλη της Σκιάθου υπάρχουν δύο πόλοι έλξης για τους night lovers. Ο ένας βρίσκεται στην ανατόλική πλευρά του οικισμού, μετά τη μαρίνα, μπροστά στο λιμάνι, στο δρόμο προς το αεροδρόμιο. Όλα τα μπαράκια βρίσκονται στο τέλος του νέου λιμανιού, αλλά τα πιο γνωστά βρίσκονται στην οδό Πολυτεχνείου και την οδό των μπαρ.

Στη Σκιάθο έχετε αμέτρητες επιλογές γεύσεων και εστιατορίων, από γρήγορες φτηνές και νόστιμες επιλογές όπως σουβλάκια και κρέπες μέχρι γκουρμέ και διεθνών γεύσεων εστιατόρια. Σαφώς τα ψάρια και τα θαλασσινά δίνουν το παρόν πάντα.

EΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ
ΒΟΛΟΣ – ΣΚΙΑΘΟΣ ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ – ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 07:45 & 10:00
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΒΟΛΟΣ ΠΕΜΠ/ΠΑΡΑΣΚ/ΚΥΡ 14:00-16:15 & ΤΡΙΤΗ/ΣΑΒΒΑΤΟ 15:30 – 17:55

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά από Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα
3ημέρες κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
4ημέρες κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο
5ημέρες κάθε Τρίτη, Παρασκευή, Κυριακή
6ημέρες κάθε Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή
8 ημέρες κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή.

Για περισσότερες πληροφορίες 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 20684
Office
KP Holiday