Το ωραιότερο νησί των Σποράδων

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ

Η Σκόπελος θεωρείται από πολλούς επισκέπτες πως είναι το ωραιότερο νησί των Σποράδων, ή ακόμη και της Ελλάδας, με τεράστιες μπουκαμβίλιες και γλάστρες, γεμάτη από εκκλησίες καλυμμένη με δάση. Το τοπίο είναι δραματικό, με ψηλά βουνά και βαθιές κοιλάδες.

Παραλίες: Ολες οι παραλίες της Σκοπέλου είναι με βότσαλο εκτός από το Λιμνονάρι. Μπορείτε να πάρετε μια μικρή βάρκα για την Γλυστερή. Οι γυμνιστές πηγαίνουν στο Βελανιό.

Νυχτερινή ζωή και διασκέδαση: Η νυχτερινή ζωή βρίσκεται στην πόλη της Σκοπέλου. Τα περισσότερα μπαράκια είναι πολύ μικρά και βρίσκονται στο λιμάνι και τους γύρω δρόμους. Το βράδυ η Χώρα ζωντανευει, με πολλές ταβέρνες και μπαρ. Τα καταστήματα παραμένουν ανοικτά μέχρι αργά, και η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη.Υπάρχει επίσης μια ντίσκο στη Γλώσσα.

Φαγητό και Εστιατόρια: Υπάρχει μια τοπική τυρόπιτα στη Σκόπελο που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε. Είναι αρκετά μεγάλη και πλούσια σε υλικά και απόλυτα φρέσκια. Η τοπική πίτα καρυδιού είναι μια άλλη σπεσιαλιτέ του νησιού και συνήθως σερβίρεται με παγωτό. Στη Σκόπελο θα βρείτε αρκετά εστιατόρια με ελληνική και διεθνή κουζίνα.

EΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ
ΒΟΛΟΣ – ΣΚΟΠΕΛΟΣ 07:45 & 11:55
ΣΚΟΠΕΛΟΣ – ΒΟΛΟΣ ΤΡΙΤΗ/ΣΑΒΒΑΤΟ 13:45-17:55 & ΠΕΜΠΤΗ/ΠΑΡ/ΚΥΡ 11:45 – 16:15

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά από Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα
3ημέρες κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
4ημέρες κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο
5ημέρες κάθε Τρίτη, Παρασκευή, Κυριακή
6ημέρες κάθε Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή
8 ημέρες κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή.

Για περισσότερες πληροφορίες 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 20684
Office
KP Holiday