Αναχωρήσεις 4ήμερες κάθε Παρασκευή

1Η ΗΜΕΡΑ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ – ΤΗΝΟΣ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και πτήση για Μύκονο. Άφιξη και μεταφορά εξ’ ιδίων στο λιμάνι της Μυκόνου και μετάβαση για Τήνο ακτοπλοϊκώς.Άφιξη στο νησί της Τήνου και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΝΟΣ
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να επισκεφτείτε το Ιερό Ίδρυμα της Μεγαλόχαρης. Μπορείτε επίσης να δείτε τα αξιοθέατα (Ιερός Ναός, Ναός Εύρεσης Εικόνας, Μουσείο Τηνίων καλλιτεχνών, Πινακοθήκη, έκθεση εικόνων και κειμηλίων) ή ελεύθερος χρόνος στη Χώρα.

3Η ΗΜΕΡΑ ΤΉΝΟΣ (ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ) – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
Αναχώρηση το πρωί για το Ίδρυμα της Μεγαλόχαρης. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας, κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια προσκύνημα στο Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Ιερός Ναός, το Κελί της Αγίας, το Καθολικό του Μοναστηριού). Συνεχίζουμε για το χωριό Βώλαξ, όπου είναι ένα παλιό μεσαιωνικό χωριό, περιτριγυρισμένο από τεράστιους γρανιτένιους ογκόλιθους, ίσως ηφαιστιογενούς προέλευσης. Επίσκεψη στο λαογραφικό μουσείο και στο μικρό υπαίθριο πέτρινο θέατρο. Αναχώρηση και διέλευση απ’ τα χωριά Σκαλάδος, Κάμπος, Καρδιανή, Υστέρνια, Πλατιά και καταλήγουμε στον Πύργο. Επίσκεψη στο σπίτι και στο μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά και σύντομη στάση στην κεντρική πλατεία του χωριού με τον αιωνόβιο πλάτανο, την υπέροχη μαρμαρόγλυπτη κρήνη καθώς και τα παραδοσιακά καφενεδάκια. Καταλήγουμε για καφέ ή φαγητό εξ΄ιδίων ή ακόμα και μπάνιο στην όμορφη παραλία και λιμανάκι του χωριού Πανόρμου. Χρόνος ελεύθερος και το απόγευμα επιστροφή στην Χώρα. Ελεύθεροι.

4Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό και αναχώρηση για Μύκονο ακτοπλοϊκώς, μεταφορά εξ’ ιδίων στοαεροδρόμιο της Μυκόνου. Πτήση επιστροφής.

Τήνος …. 43 χρόνια ταξιδεύουμε ΜΑΖΙ!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 23820 20684