Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα & Παρασκευή βράδυ

1Η, 2Η ΗΜΕΡΑ > ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΡΑΦΗΝΑ – ΤΉΝΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συγκέντρωση το βράδυ στο γραφείο μας και αναχώρηση, στάση για καφέ ή φαγητό και συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση νωρίς το πρωί στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη και ελεύθερος χρόνος για Προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Μεγαλόχαρης και παρακολούθηση της Ιεράς Παρακλήσεως.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την έκθεση εικόνων και κειμηλίων, την πινακοθήκη, το μουσείο των τηνίων καλλιτεχνών που βρίσκονται στον αύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας (Μεγαλόχαρης). Στη συνέχεια να απολαύσετε το γεύμα σας στα ταβερνάκια που βρίσκονται μέσα στα γραφικά σοκάκια της χώρας. Έπειτα αναχώρηση για Ραφήνα. Άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε όλες μας τις αναχωρήσεις και επιστροφές ισχύουν οι παραπάνω τιμές

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 95 € ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 99 € ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γιατί να ταξιδέψετε με το γραφείο μας στην Τήνο;
Ιδιόκτητο λεωφορείο καθ όλη την διάρκεια της εκδρομής μέσα στο νησί της Τήνου. Μεταφορές από τα γραφεία μας στο λιμάνι της Ραφήνας με ιδιόκτητα λεωφορεία του γραφεί- ου μας με όλες τις ανέσεις και με 2 οδηγούς για την ασφάλειά σας! Παροχές μετακίνησης από την αρχή του ταξιδιού ως το τέλος, με γνώση, εμπειρία και παροχές που εξασφαλίζουν την άνεση σας καθ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
Τήνος …. 43 χρόνια ταξιδεύουμε ΜΑΖΙ!