Μπανγκόκ–Αγιούταγια–Πιτσανουλόκ–Σουκοτάι–Λαμπάνγκ-Τσιάνγκ Ράι–Μάε Σάι –
ChiangSaen-Τσιάνγκ Μάι-Μεγάλη πλωτή αγορά DamnoeSaduak–
Γέφυρα του Ποταμού Κβάϊ
 
1η μέρα :  Πτήση
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για ένα ταξίδι «ντοκυμαντέρ» για όσους ταξιδιώτες επιθυμούν να πληροφορηθούν τι συμβαίνει στη Βόρεια Ταϊλάνδη της μακρινής ανατολής.
Ολονύκτια πτήση.
 
2η μέρα :  Μπανγκόκ –Περιήγηση Πόλης – Grand Palace
Άφιξη στη μεγαλούπολη της Μπανγκόκ και μεταφορά στο ξενοδοχείο.
Το απόγευμα θα περιηγηθούμε, μεταξύ άλλων, το Βασιλικό Παλάτι με τον σμαραγδένιο Βούδα, τον ναό Wat Chetuporn, με τον εντυπωσιακό κοιμώμενο Βούδα μήκους 45 μέτρων, τις πλατείες και τα άλλα αξιοθέατα της πόλης.
Το βράδυ δείπνο με παραδοσιακούς χορούς.

 3η μέρα : Μπανγκόκ – Αγιούταγια – Πιτσανουλόκ – Σουκοτάι
Το πρωί ξεκινάμε, οδικώς μία εξαιρετική πορεία στις παλιές πόλεις της Ταϊλάνδης και ιχνηλατούμε τον πλούτο της ιστορίας και την φτώχεια των κατοίκων της υπαίθρου.
Πρώτος μας σταθμός, η Αγιούταγια, παλιά πρωτεύουσα του Σιάμ, που ιδρύθηκε το 1350 και κτίσθηκε σε διάρκεια 400 χρόνων.
Θα δούμε, μεταξύ άλλων, το Θερινά Ανάκτορα και τις τρεις Στούπες του Βατ Πχρα Σι Σανπφετ.
Αργότερα αναχώρηση για το Πιτσανουλόκ, όπου θα δούμε τον περίφημο Ναό Phra Si Mahathat  και συνεχίζουμε για το Σουκοτάι, πρώτη πρωτεύουσα του βασιλείου της Ταϊλάνδης.
 
4η μέρα : Σουκοτάι – Λαμπάνγκ – Τσιάνγκ Ράι
Το πρωί θα επισκεφθούμε το ιστορικό πάρκο Sukhothai και το πάρκο Sri Satchanalai.  Το απόγευμα θα έρθουμε στο Λαμπάνγκ, όπου θα δούμε τους Ναούς What Don Tao και τους What Pratu Phong.
Συνεχίζουμε για το Τσιάνγκ Ράι, τη βορειότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, γνωστή ως «η πύλη προς το Χρυσό Τρίγωνο» ή «το Τρίγωνο του οπίου», με ενδιάμεση στάση στη λίμνη Phayo.
Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

5ημέρα : ΤσιάνγκΡάι – MaeSai – Βόλτα στον Ποταμό Khong –ChiangSaen – ΤσιάνγκΜάι
Το πρωί θα καλύψουμε ένα μέρος του ονείρου καθώς θα έρθουμε στo Mae Sai, στα σύνορα με την Βιρμανία, όπου θα έχουμε χρόνο να αγοράσουμε βιρμανέζικα είδη λαϊκής τέχνης.
Μετά από το γεύμα μας τοπικού χαρακτήρα, θα προσεγγίσουμε το «Χρυσό Τρίγωνο», στο σημείο όπου οι ποταμοί Ruak και Μεκόνγκ συναντιούνται από όπου θα έχουμε μία εξαιρετική θέα του Λάος, της Βιρμανίας και της Ταϊλάνδης.
Αργότερα θα καθρεπτιστούμε στα νερά του ποταμού Khong, καθώς θα κάνουμε μία βόλτα με πλοιάριο για να έχουμε μία γνωριμία αξέχαστη με τις ομορφιές  και τους υπέροχους Βουδιστικούς ναούς του Chiang Saen.
Στο «Ρόδο του Βορρά», το Τσιάνγκ Μάι θα έρθουμε αργά το απόγευμα απολαμβάνοντας μία απίστευτη διαδρομή ανάμεσα σε ορυζώνες και πυκνή τροπική βλάστηση.
 
6η μέρα : Τσιάνγκ Μάι – Περιήγησης πόλης
Το πρωί θα έχουμε περιήγηση στα ενδιαφέροντα αξιοθέατα  και στους σπουδαιότερους ναούς της πόλης, η αρχιτεκτονικής των οποίων έχει ευδιάκριτα Βιρμανέζικα και Λαοτινά στοιχεία, λόγω της εγγύτητας της με την Βιρμανία και το Λάος.
Ο αρχαιότερος Ναός, αλλά και ο πλέον εντυπωσιακός που αποδίδεται στον ιδρυτή της πόλης Βασιλιά Μπερνγκράι, βρίσκεται στον λόφο Ντοι Σουτέπ περίπου 10 χλμ. από το Τσιάνγκ Μάι.
Το απόγευμα θα επισκεφθούμε μία φάρμα ελεφάντων για να δούμε και να φωτογραφήσουμε αυτά τα υπέροχα ζώα και προαιρετικά, για όσους επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν μία βόλτα μαζί τους.
Το βράδυ θα ακολουθήσει δείπνο που συνοδεύεται από παραδοσιακούς χορούς Καντόκε.
 
7η μέρα: Τσιάνγκ Μαί – Μπανγκόκ  – Damnoen Saduak – Κβάϊ – Μπανγκόκ
Πλούσιο πρόγευμα, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Μπανγκόκ.
Άφιξη και αναχώρηση οδικώς για την πλωτή αγορά της χώρας, την Damnoen Saduak.  Εδώ θα διαπιστώσουμε ότι έχει μικρή απόσταση η ψευδαίσθηση από την πραγματικότητα, καθώς θα διασχίζουμε τα νερά του ποταμού με παραδοσιακές βάρκες, για να γνωρίσουμε την ζωή των ντόπιων κατοίκων οι οποίοι πουλούν τα προϊόντα τους στο ποτάμι.
Αργότερα θα συνεχίσουμε για την Γέφυρα του θρυλικού Ποταμού Κβάϊ και του Νεκροταφείου των Συμμάχων.
Αργά το απόγευμα αναχώρηση για την Μπανγκόκ..

 8η μέρα : Μπανγκόκ
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την επιστροφής μας 

9η μέρα : Άφιξη


 ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
Ανάλογα την ημέρα επιστροφής ενδέχεται η άφιξή σας να γίνεται αυθημερόν (8η μέρα) χωρίς την διανυκτέρευση στο αεροσκάφος.

Για περισσότερες πληροφορίες 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 20684
Office
KP Holiday