3ήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα – Ζαγοροχώρια 29/02 – 02/03/20 Καθαρά Δευτέρα

1η μέρα: Θεσσαλονίκη – Τσεπέλοβο 

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:30. Με καθ’ οδόν στάση για καφέ στα Γρεβενά, άφιξη στο Καλπάκι, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Πολέμου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το σημαντικό βυζαντινό μοναστήρι, την Ιερά Μονή Παναγίας Μολυβδοσκέπαστης. Συνεχίζουμε για Κόνιτσα, την ακριτική πόλη που είναι χτισμένη σε υψόμετρο 630 μέτρων δίπλα στη χαράδρα του ποταμού Αώου με το μονότοξο πέτρινο γεφύρι. Αναχώρηση για το Τσεπέλοβο έναν παραδοσιακό οικισμό χτισμένο σε υψόμετρο 1.100 μέτρων. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Ζαγοροχώρια 

Πρωινό. Περνώντας από Αρίστη, θα επισκεφθούμε το Μικρό και το Μεγάλο Πάπιγκο, χτισμένα στους πρόποδες της Αστράκας που διατηρούν αναλλοίωτη την παραδοσιακή τους μορφή, με τα μεγάλα αρχοντικά, τα λιθόστρωτα δρομάκια και τις βρύσες με τα πεντακάθαρα νερά. Αναχώρηση για το Μονοδένδρι , έναν από τους πιο γνωστούς παραδοσιακούς οικισμούς του Ζαγορίου. Επίσκεψη στο φαράγγι του Βίκου. Γεύμα εξ ιδίων σε τοπική ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Τσεπέλοβο – Θεσσαλονίκη 

Πρωινό. Αναχώρηση για τα Γιάννενα, όπου θα επισκεφθούμε το Δημοτικό μουσείο που στεγάζεται στο τζαμί του Ασλάν Πασά. Προαιρετική επίσκεψη στο νησί της Κυράς Φροσύνης με τα πολλά μοναστήρια. Θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα, όπου το 1822 σκότωσαν τον Αλή Πασά. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Με καθ΄οδόν στάση, αφιξη στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Τιμή συμμετοχής: 160,00 το άτομο σε δίκλινο

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 40€

Περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας

  • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ στο Τσεπέλοβο

  • Ημιδιατροφή

  • Ξεναγήσεις –περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

Ποτά, γεύματα, εισόδους σε μουσεία και ότι άλλο αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 23820 20684